Deuren

Alles over maatwerkdeuren

Wat je smaak of budget ook is: voor elk interieur hebben wij dé deur. Hakkert Deuren & Kasten helpt je bij het kiezen, perfect inmeten en het op maat maken van de deur tot het aflakken, plaatsen en afhangen. Van binnendeuren tot buitendeuren, schuifdeuren tot kamerhoge deuren: het begint allemaal bij het juiste advies.

Welke deur zoek je?

Binnendeur

Zijn je binnendeuren aan vervanging toe, ben je een huis aan het bouwen of heb je er net één gekocht waarvan de deuren niet naar smaak zijn? In ons ruime assortiment vind jij de deuren die bij jouw woning passen. Van opdekdeur tot stompe deur en kamerhoge deuren.

Niets zo bepalend voor een huis als zijn voordeur. Waar veel mensen een voordeur vooral kiezen om zijn look, denken wij aan alle nodige vereisten. Wij hebben daarom alleen buitendeuren in ons assortiment die voldoen aan alle actuele kwaliteits- en veiligheidscertificaten.

Stalen deur en kozijnen

Gek op een stoere en industriële uitstraling? Dan maken stalen deuren je huis helemaal af. Onze stalen deuren en kozijnen worden op maat ontworpen, gemaakt en gecoat in de kleur die je wilt. En uiteraard monteren wij hem voor je in huis.

Schuifdeur of barndeur

Zoek je meer karakter in huis? Een barndeur is een echte eyecatcher en geeft een landelijke, stoere sfeer in huis. Wil je het wat subtieler? We leveren ook schuifdeuren in een strakker jasje.

hakkert-deuren-beeld-2

Kies na het juiste advies

Een deur koop je niet zomaar. Wij nemen je daarom mee in het proces. Kies je bijvoorbeeld voor klassiek, strak of industrieel? Voor hout of staal? En heb je gedacht aan de veiligheidseisen? Of de meest geschikte afwerking van de deur? Zoals je leest, vinden wij het ontzettend belangrijk dat een deur goed moet zijn. Hij moet soepel openen én stevig zijn. De klink moet lekker in de hand liggen en het slot perfect sluiten. Precies daar ligt onze specialiteit, waar advies en maatwerk samenkomen.

Deuren afhangen en afgelakt leveren

Met een deur wil je geen gedoe. Inmeten en afhangen is vakwerk. Net als een deur netjes aflakken. Kies voor gemak en laat ons je deuren afhangen en aflakken in de RAL-kleur naar keuze. Dan verzeker jij jezelf van een strak resultaat.

hakkert-deuren-beeld-3
hakkert-deuren-beeld-4

Altijd kwaliteit

Daar kun je ons aan houden. Wij werken met merken waar wij voor de volle 100% achterstaan. Onze hardlopers zijn deuren van Austria en Albo. Gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, met oog op gebruiksgemak en voorzien van een verfijnd design.

Scroll naar boven