Voordeur en buitendeuren

Buitendeur kopen en plaatsen

Een buitendeur is meer dan alleen een deur. Het is de dagelijkse toegang tot je huis. Je meest waardevolle bezit. Een buitendeur moet een mooie binnenkomer zijn, maar ook veilig, goed isolerend en tegen weer en wind bestand zijn. Hakkert Deuren & Kasten is jouw buitendeurenspecialist. Van voordeur tot achterdeur, garagedeur en openslaande tuindeuren: wij helpen je de juiste deur te kiezen en onze ervaren vakmannen plaatsen hem voor je.

Welke buitendeur zoek je?

Voordeur

De voordeur is het visitekaartje van je woning en daarom ontzettend bepalend voor de uitstraling van je huis. Wil jij je voordeur vervangen of ben je op zoek naar een passende voordeur voor je nieuwbouwwoning? Bij Hakkert Deuren & Kasten vind je de perfecte voordeur voorzien van alle nodige veiligheidseisen en -certificaten. In ons ruime assortiment of compleet op maat. Jij wenst het, wij regelen het.

Achterdeur

Een achterdeur is vaak de toegang van buiten naar de berging, een hal of een keuken. Hij moet daarom stevig, tochtvrij en bestand zijn tegen de lage temperaturen van buiten en de hoge van binnen. Ook moet de deur tegen een stootje kunnen. Je gaat er misschien wel dagelijks door met de fiets of de kinderen trappen er met een bal tegenaan. Vertel ons wat in jouw situatie belangrijk is, dan adviseren wij de juiste deur.

Garagedeur

Als mensen de auto er niet in parkeren, gebruiken ze de garage wel als extra berg-, klus of wasruimte. Garagedeuren moeten dus multifunctioneel zijn. Je wilt dat er een goed slot op zit, ze stevig sluiten, tochtwerend zijn, maar ook licht te openen blijven. Dus weg met de onhandige stalen kanteldeur en hallo mooie openslaande draaideuren.

Tuin- of terrasdeur

Sla de terrasdeuren open en breng het buitenleven naar binnen en andersom. Met de tuindeuren van Hakkert Deuren & Kasten creëer je een ruimtelijk effect passend bij de stijl van je huis. Van een enkele tuindeur tot een dubbele terrasdeur: in een halve dag geven wij jouw huis een frisse upgrade. We letten hierbij extra goed op het glas in de deuren. Wel zo fijn als deze zonwerend, geluidsisolerend en doorvalveilig zijn.

Buitendeur Raalte - Voordeur

Ontzorgd van advies tot plaatsing

Dat de deur mooi moet zijn snappen we. Misschien heb je al een bepaalde stijl op het oog. Helemaal goed. Maar heb je ook gedacht aan de afwerking, de kwaliteitseisen en het onderhoud? Tijdens het keuzeproces in onze showroom nemen we je mee door ons assortiment en doorlopen we een aantal vragen om tot de perfecte buitendeur te komen. Het enige wat je hoeft te doen is een keuze maken. De rest – inmeten, aflakken, plaatsen - doen wij. Hiervoor maken wij altijd duidelijke afspraken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Waarom klanten voor ons kiezen

Toe aan een nieuwe houten buitendeur? Wij nemen alles voor je uit handen. Alles.

Keuze uit een ruim assortiment vaste deuren én maatwerk
Advies en inspiratie in onze showroom
Wij meten digitaal in, zodat de deur perfect past
Op maat gemaakt in de werkplaats, zodat we bij jou niet hoeven te zagen en schaven
Vakkundig geplaatst, inclusief deurbeslag, sloten en tochtstrips
Wij plaatsen in één dagdeel (en je oude deur nemen we mee)
2x voorgelakt en 2x afgelakt
Deuren worden door robot gespoten voor een perfect egale dekking
Voorzien van alle keurmerken (o.a. Politiekeurmerk Veilig Wonen, Groene Keurmerken)
Inclusief HR++ glas en driepuntssluiting SKG3

Kies je eigen stijl buitendeur

Niets is zo bepalend als een buitendeur. Het kan je huis een totaal andere uitstraling geven. Daarom hebben wij een breed assortiment deuren in allerlei stijlen. Van modern tot klassiek en industrieel tot landelijk. Denk aan een voordeur met panelen of met een duidelijke houtnerf. Liever zo strak mogelijk of juist met veel glas? Ook dat kan. Laat je inspireren in onze showroom.

Openingstijden showroom:

Donderdag
17:00 - 21:00 uur
Vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
08:00 - 12:30 uur

Op andere momenten zijn wij geopend op afspraak. Bel direct naar 06 - 24 86 96 16 voor het maken van een afspraak of stuur een mail naar dennis@deurenkasten.nl.

Scroll naar boven