Kasten

Kasten op maat

Met een kast op maat kun je een ruimte stijlvol aankleden en voor praktische opbergruimte zorgen. Je benut elk hoekje in huis optimaal en creëert hiermee rust en eigenheid in huis. Hakkert Deuren & Kasten helpt je bij het ontwerpen, perfect inmeten en het op maat maken van de kasten tot het aflakken en monteren. Van een ombouw voor je washok tot een kamerhoge kledingkast.

Welke kast zoek je?

Wasmachinekast

Je wil het niet, maar toch wordt het washok vaak een zooitje. Wasmand hier, sporttas daar, strijkplank in een hoek gedrukt. Met een wasmachinekast of -ombouw creëer je een opgeruimde en praktische ruimte. We maken hem helemaal op maat voor jou.

Kledingkast of slaapkamerkast

In je slaapkamer kom je tot rust. Dat creëer je nog meer door een maatwerkkast die helemaal opgaat in de beschikbare ruimte. En de binnenkant? Die deel je in hoe jij het wilt. Lades, legplanken of juist veel ruimte om te hangen? Jij zegt het, wij ontwerpen, maken en monteren het voor je.

Ensuite kast of kastenwand

Een kast is meer dan alleen een opbergruimte. Het kan ook een stijlvolle roomdivider zijn of een kast voor mooie pronkstukken, zoals een ensuite kast. Of een multifunctioneel meubel waarbij je extra opbergruimte combineert met een werkplek of televisiehoek, zoals een kastenwand op maat.

Kast schuine wand

Ruimtes in huis met schuine wanden benut je optimaal met een maatwerkkast. Stel hem bij ons helemaal naar jouw wensen samen. Wil je dat de kasten wegvallen in de ruimte of juist een eyecatcher worden? Kies je voor gescharnierde deuren, schuifdeuren of lades? Alles is mogelijk.

hakkert-kasten-beeld-2

Een kast is meerwaarde op de woning

Een kast op maat kan een slimme investering voor je huis zijn op lange termijn. Wil je jouw huis verkopen, dan maak je het voor de koper aantrekkelijker als je al kwalitatieve maatwerk- en inbouwkasten hebt. In de bijkeuken en op zolder bijvoorbeeld.

Jij wenst, wij ontwerpen

Soms weet je wel wat je wil (een mooie opbergruimte!), maar je ziet het nog niet helemaal voor je. Wat past nou precies in de ruimte en welke stijl spreekt je aan? Wij helpen je kiezen. Bij ons in de showroom doe je inspiratie op en aan de hand van jouw wensen maken wij een ontwerp op maat.

hakkert-kasten-beeld-3
Scroll naar boven