Over ons

Maatwerk en mooie materialen

Dat is de basis van Hakkert Deuren & Kasten. Het zijn voor mij de ingrediënten voor een uniek en perfect resultaat. Om van een huis een thuis te maken. Het begint letterlijk al bij de voordeur en het loopt door tot de kastenwand in de woonkamer en de stalen ensuite deuren bij woonkeuken. Alles is op jou afgestemd, zodat je elke dag opnieuw dat gevoel van thuiskomen ervaart.

Kwaliteit, gebruiksgemak en een goed gevoel zijn daarom voor mij ontzettend belangrijk in mijn werk. Zowel in het advies dat ik geef als het montagewerk. Ik heb bijvoorbeeld jarenlang als vestigingsleider een grote bouwmarkt gerund. Ik vond het heerlijk: ik werkte met mensen én bedacht maatwerkoplossingen. Alles moest kloppen: van advisering tot inmeten en monteren. Deze gedreven aanpak zorgde ervoor dat onze vestiging één van de beste bouwmarkten voor maatwerk in Nederland was. Toch begon het bij mij te kriebelen. Ik had ondertussen al een cursus tot meubelmaker afgerond en toen de bouwmarkt werd overgenomen en een andere formule kreeg, besloot ik het erop te wagen. Ik wilde mijn waarden niet loslaten en begon voor mezelf.

Nu combineer ik alles waar ik voor sta en doe ik de dingen waar ik én de mensen die ik help blij van worden. Een deur of kast is zoveel meer dan een meubel of gebruiksvoorwerp. Ik hou ervan als het plaatje dat mensen in hun hoofd hebben in de werkelijkheid nog mooier uitpakt. En als ze dan vol trots door hun huis lopen… Dat vind ik gaaf.

Dus vertel, welk idee kan ik voor jou realiseren?
Dennis Nijland

Waar kan ik je bij helpen?

Typisch Hakkert

> Meedenken
Eigenlijk vind ik dat gewoon onderdeel van het vak. Een vooruitziende blik hebben en je kunnen inleven in de wensen van de klant. Maar meedenken betekent ook kritisch zijn en alleen dingen uitvoeren waarvan ik de kwaliteit kan garanderen.

> Altijd kwaliteit
Dooddoener misschien, maar doe het maar eens: klanten elke keer weer positief verrassen. Het is voor mij een vereiste. Ik ben pas blij als jij van oor tot oor lacht.

> Voor elk budget
Maatwerk duur? Hoeft niet. Alles valt en staat met de afmetingen, indeling en keuze voor materialen. Voor elk budget is er een oplossing.

> Duidelijke afspraken
Ik hou je bij elke stap in het proces op de hoogte en laat je ruim van tevoren weten wanneer ik bij je langskom voor het inmeten en monteren. Afspraak is afspraak en wat we beloven, doen we.

Scroll naar boven