Referenties

Onze projecten in beeld

Dagelijks zijn wij op pad om slimme kastoplossingen te monteren en deuren af te hangen. Benieuwd wat we allemaal maken? Neem een kijkje.

Buitendeur Raalte - Voordeur

Voordeuren

Bekijk foto's

Kasten op maat

Bekijk foto's

Binnendeuren

Bekijk foto's

Wasmachinekasten

Bekijk foto's

Goed woordje

“Je merkt dat hij met veel enthousiasme werkt.”

Dennis heeft bij ons een inbouwkast gemaakt. Hij heeft al heel wat ervaring en ik wist dat hij goed werk levert, dus de keus was makkelijk gemaakt. Ik betaal liever wat meer en dat het goed is, dan dat ik bij een grotere partij zit waar ik minder betaal, maar de service ook minder is. Het persoonlijke contact, ook voor kleine dingen tussendoor, dat is wat de samenwerking zo fijn maakt. De kast ziet er heel fraai uit. We zijn er heel tevreden mee. We hadden eerst drie planken, maar we vonden toch dat er te veel ruimte tussen zat. Later hebben we Dennis gevraagd of hij er nog wat planken bij kon maken, zodat we wat meer opbergruimte hebben. Dat heeft hij binnen een korte tijd geregeld. Je merkt dat hij met veel enthousiasme werkt.
- Wout Horenberg

“De volgende keer bellen we Dennis weer!”

Dennis heeft best veel bij ons gedaan. In de woonkamer een inbouwkast, cinewall en alle deuren vervangen. En in de bijkeuken ook nog een inbouwkast. Wij zijn helemaal tevreden. Dingen die wij uiteindelijk toch minder vonden, zoals een hoekje in de cinewall, heeft hij direct aangepast. Hij wilde dat wij blij zijn met het eindresultaat. En dat zijn we zeker! Via Werkspot hadden we ook een paar andere mensen uitgenodigd, maar met Dennis hadden we gewoon de beste klik. Hij gaf reëel aan wat het tijdsbestek was en hij dacht met ons mee over de mogelijkheden. Het fijne aan Dennis is dat hij je altijd op de hoogte houdt. Hij communiceert heel makkelijk en helder. En dat hij meedenkt. Als wij boven aan de slag gaan, dan bellen we hem weer.
- Bionda Kromkamp

“Je ziet dat het een vakman is, het is echt super netjes gedaan.”

Ik zocht iemand voor het vervangen van een kozijn en deur en kwam bij Dennis van Hakkert Hout terecht. Op zijn socials zag ik het werk dat hij al had gedaan en dat zag er allemaal heel netjes uit. Eerst kwam hij bij ons langs om onze wensen door te nemen. Hij had ook een boekje bij zich met alle deuren. Dat vonden we heel fijn. We hebben een zwarte houten deur en kozijn uitgekozen. En het ziet er heel mooi uit. Je ziet dat het een vakman is, het is echt super netjes gedaan. Nadat hij de deur had geplaatst, heeft hij het ook netjes schoongemaakt. En hij heeft de oude deur en het kozijn meegenomen. Dat vonden we ook heel fijn.
- Omayra

Scroll naar boven